header1.png
....informatieve website zonder winst oogmerk....
- Kinesiologie - Massage - Praktijk Jan Vos

vind therapeut praktijk 827


Graag stel ik me even aan u voor: Ik ben Jan Vos masseur, kinesioloog en instructeur.

vind therapeut praktijk 8271Na 25 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest vond ik het tijd voor een omslag in mijn leven. Na jaren van parttime werken met massage en kinesiologie heb ik in 1999 de stap gezet om me fulltime bezig te gaan houden met alle vormen van massage en kinesiologie.

Door deze stap gezet te hebben ben ik dichter bij mijzelf gekomen en "voelt" het als mijn levenspad te hebben gevonden. Mijn "hobby" is nu mijn werk geworden ik doe dit met veel liefde en respect van uit een gelijk-waardigheid naar mijn cliƫnten toe.

Ik ben tevens erkend Touch for Health en Stress-Release instructeur en geef regelmatig cursussen in deze vormen van kinesiologie. In mijn praktijk te Weesp werk ik dagelijks met mensen die niet goed meer kunnen functioneren op fysiek, mentaal en of emotionele vlak. Samen gaan we op zoek naar energieblokkades welke hoe en waarom zijn ontstaan.

Door bewust-wording van jouw specifieke patronen en gedrag kun je de energie weer laten stromen door daar waar nodig je oude levenspatronen te veranderen.

Twee dagen in de week werk ik in een gezondheidscentrum te Bunnik. Hier zijn een natuurarts/orthomoleculaire arts en nog een aantal anderen therapeuten werkzaam.

Als je belangstelling gewekt is voor een behandeling en of het volgen van een cursus ben je van harte welkom in de Praktijk voor Massage & Kinesiologie Weesp in Weesp of in het GCB te Bunnik. Bellen en of mailen voor informatie mag natuurlijk ook. 

Jan Vos<< terug naar overzicht

 

 

therapeut, praktijk, spiritueel, spiritualiteit 

Deel deze pagina gerust met iemand die u kent door op delen te klikken

AddThis Social Bookmark Button
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner